Clicky

K. Antonia FC 0 - 3 KSV Rumbeke

Wedstrijd Akern op donderdag 9 mei 2024 om 15:00

Verslag wedstrijd

Op donderdag 9 mei 2024 gingen we richting K. Antonia FC voor de tweede ronde in de interprovinciale eindronde.

KSVR startte de wedstrijd enthousiast en binnen 8 minuten opende G. Devacht de score (0-1). Beide teams streefden naar meer doelpunten. KSVR creëerde meerdere kansen, maar het lukte net niet om te scoren. Antonia liet ook regelmatig van zich horen, maar onze keeper en verdediging hielden stand. KSVR zocht om de score te verdubbelen, maar het leer vond de netten niet. De thuisploeg bleef gevaarlijk, maar onze keeper E. Martens hield zijn doel schoon. We gingen de rust in met een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft was het spelbeeld vrijwel onveranderd. Onze honger werd pas gestild in de 62ste minuut toen L. Bochet de voorsprong verdubbelde naar 0-2. KSVR zette hun sterke prestatie voort en in de 68ste minuut verhoogde L. Bochet de score naar 0-3. De thuisploeg bleef moedig strijden, maar kon helaas geen tegendoelpunt maken. Voor KSVR was het een schitterende overwinning.

Op zondag 12 mei 2024 verwelkomen we het team van KFC De Kempen TL in het Rumbeekse Sportpark om 15 uur. Be There !!!